Kristiansund VGS > Nyheter

Inspirerande (mat)fagdagar

Kompetansenettverket for lokalmat i Møre og Romsdal hadde fagdagar i Kristiansund 14.-15. februar.

Pyntar opp barneavdelinga

KDA-elevar (står for kunst, design og arkitektur) malar fargerike bilete for barn.

Prosjekt om berekraftig mat

Det omfattande prosjektet er utarbeidd av lærarar/tilsette ved restaurant- og matfag, NORSØK og Matvalget.

Stor utstilling på Scandic

3MK har i samarbeid med VG2 frisør laga ei brude-/fotoutstilling.

Julemesse tirsdag 19. desember

Då er det duka for årets julemesse i Braatthallen, tirsdag 19. desember kl. 10-14.

Luciadagen

Utdanningsprogrammet Barn og Ungdom vg2 har gått Santa Lucia til hele skolen i dag.  Glade elever og lærere spredte lys og varme til  hele skolen med vakker sang og utdeling av pepperkaker.

Samarbeid mellom bedrift og skole

Avdeling for bygg- og anleggsfag har arrangert en vellykket samling med ulike bedrifter.

Statens lånekasse

Har du glemt å søke om utstyrsstipend? Søknadsfrist 15. november.

Førebuing til hospiteringsvekene

Medier og kommunikasjon er klar for innrykk, med rekvisittar...

Skal auke gjennomføringa på yrkesfag

Møre og Romsdal fylkeskommune satsar på at endå fleire ungdommar skal fullføre opplæringa si.