Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Kristiansund VGS > Videregående > Yrkesfag > Teknologi og industrifag

Teknologi og industrifag

Ønsker du å jobbe offshore, vil du arbeide med kjøretøy, eller har du lyst til å bli styrmann? Da kan du starte ditt utdanningsløp hos oss.

Kristiansund videregående skole har en god tradisjon innen mekaniske fag. Vi har en lærerstab med lang erfaring og bred kompetanse innen tekniske fag og industrifag. Vi kan også tilby et godt sosialt miljø, og vi gjør det vi kan for at du som elev skal trives hos oss.

Opplæring i teknologi og industrifag åpner en bred portal, der du har utallige muligheter for videre valg. Kompetansen du får etter endt utdanning vil være etterspurt i mange bransjer. I løpet av skoleåret VG1 Teknologi og industrifag lærer du blant annet å mestre teknisk tegning, fres, dreiebenk, hydraulikk, pneumatikk, montasje, sveising og HMS/dokumentasjon.

Gjennom opplæringen skal du kunne utvikle praktiske ferdigheter, faglig innsikt, refleksjon og evnen til kritisk vurdering. I prosjekt til fordypning får du også mulighet til å gå i dybden på et fag, seks timer i uken, noe som vil gjøre det lettere for deg å velge VG2-linje.

Vi har også et 4-årig tilbud (nå YSK, før TAF) som gir fagbrev og studiekompetanse til alle høgskoler samt lønn gjennom hele studietiden.

Kontaktpersonar

Rune Dyrstad Rune Dyrstad
Avdeligsleder Elektro / TP
71 28 39 36 /
Mob. 917 41 603
Send e-post