Elektrofag

Du som velger elektrofag må kunne arbeide nøyaktig, sikkert og systematisk, og du bør være serviceorientert.

Logisk tenkemåte og kreativitet er også viktig, både for å kunne løse konkrete oppgaver og for å utvikle nye produkter. Ofte er det et krav at du har godt fargesyn.

Utdanningsprogrammet fører frem til et mangfold av yrker for installasjon og vedlikehold av elektriske og elektroniske systemer. Det stilles strenge krav til kvalitet, pålitelighet, sikkerhet og dokumentasjon.

UTVEKSLING – HAMBURG

Hamburg1
Kristiansund videregående skole gjennomfører for første gang utveksling med skolen ITech Elbinsel Wilhelmsburg i Hamburg (Tyskland). Skolen ligger på øya Wilhelmsburg.

2-4 elever fra klassen VG3 automasjon skal være i Tyskland i 3 uker. Elevene skal jobbe ca. halvparten av tiden på ITech-skolen og den andre delen i bedriftene Aurubis og Vattenfall. Aurubis er verdens største kobber- resirkuleringsbedrift med ca. 200 lærlinger, og Vattenfall er en av de største strømleverandører i Europa. Elevene våre kommer til å jobbe i en annen kultur med et annet språk.

Prosjektet er helt nytt og blir gjennomført i april/mai 2017.

Rune Dyrstad Rune Dyrstad
Avdeligsleder Elektro / TP