Kristiansund VGS > Om skolen > Bibliotek

Bibliotek

Skolebiblioteket ligger i 2. etasje i Braatthallen (bygg 13). Det er bibliotekaren som distribuerer utlevering og innlevering av alle lærebøker til samtlige elever ved Kristiansund videregående skole.

Hva finner du på biblioteket?

• Bøker, både skjønnlitteratur og faglitteratur; lydbøker, filmer, aviser og magasin/tidsskrifter
  • Datamaskiner, skriver og kopimaskin (vitnemål og attester skal imidlertid kopieres på kontoret i bygg 8)
  • Grupperom og mange sitteplasser, til faglig eller sosial bruk

Du kan få hjelp av bibliotekaren til å finne relevante bøker/annet materiale til oppgaver og prosjektarbeid, eller også hvis du synes det er vanskelig å selv finne frem til det du ønsker å låne.

Søk i skolebibliotekets samlinger her!

Regler

Lånetiden er i hovedsak fire uker. Du er erstatningspliktig dersom noe blir ødelagt eller forsvinner.

Kjeledresser/arbeidstøy skal ikke brukes i biblioteket.

Biblioteket følger skoledagen til elevene, og har derfor følgende åpningstid:

mandag til fredag kl. 8.30-16.00.

Kontakt

Bibliotekaren vår heter Marianne Følsvik, og hun har bakgrunn blant annet som journalist og faglærer innen medier og kommunikasjon.

Marianne kan kontaktes på telefon 71 28 39 50 eller epost: kristiansund.vgs.bibliotek@mrfylke.no.

Velkommen til elever og ansatte!