Kristiansund VGS > Nyheter

Interaktiv skulptur

Elevene i 3SF har laget en flyttbar skulptur som avstedkommer ulike reaksjoner.

Populær skolefrokost

Gratis skolefrokost hver dag i kantina er et godt tilbud for hybelboere (og andre).

Kon-Tiki som skolefilm

Filmen om Kon-Tiki og Thor Heyerdahls balsaflåte-ekspedisjon vises for elever tirsdag 28. august i Caroline kino.

Mac-er til elever ved DH, MK og SF.

Elever ved Design og håndverk, Medier og kommunikasjon og Studiespesialisering med formgivingsfag vil få tilbud om å leie Mac-maskiner med profesjonell programvare.

Velkommen til skolestart.

Alle elever, studenter og ansatte ønskes velkommen til nytt skoleår. Åpningen av skoleåret er i Braatthallen kl. 10.00 mandag 20. august.

Første studentkull uteksaminert

Fylkets første studentkull innen fordypning i psykisk helsearbeid er uteksaminert fra fagskolen.

Aktiviteter for eldre

Helse- og sosialfagelever arrangerte aktiviteter på Barmannhaugen.

Besøk fra Uganda

Skolen hadde nylig besøk av tre representanter fra en vennskapsskole i Uganda, Maryhill Highschool.

Deltok på fylkesmesterskap

Et lag fra 2HA2 gjorde en fin innsats i fylkesmesterskapet for helsefag nylig.

Omtale i magasin

Gjennom internasjonaliseringsprosjekt og Leonardo har VG2 kokk- og servitørfag fått hederlig omtale i tidsskriftet Europavegen.