Kristiansund VGS > Nyheter

Første studentkull uteksaminert

Fylkets første studentkull innen fordypning i psykisk helsearbeid er uteksaminert fra fagskolen.

Aktiviteter for eldre

Helse- og sosialfagelever arrangerte aktiviteter på Barmannhaugen.

Besøk fra Uganda

Skolen hadde nylig besøk av tre representanter fra en vennskapsskole i Uganda, Maryhill Highschool.

Deltok på fylkesmesterskap

Et lag fra 2HA2 gjorde en fin innsats i fylkesmesterskapet for helsefag nylig.

Omtale i magasin

Gjennom internasjonaliseringsprosjekt og Leonardo har VG2 kokk- og servitørfag fått hederlig omtale i tidsskriftet Europavegen.

Full fart med foto

Medier og kommunikasjon er med på Nordic Light så lenge fotofestivalen pågår.

MK med fotoutstilling

Medier og kommunikasjon deltar med to egne fotoutstillinger under Nordic Light. Offisiell åpning av utstillingen i Amfi Storkaia skjer mandag 23. april kl. 15.00.

Mange på messe

Så mykje som 74 ungdomsbedrifter er på plass under fylkesmessa i Braatthallen torsdag.

Informasjonsdag for russen

Årets russ inviteres til en felles informasjonsdag i Braatthallen onsdag 11. april.

Vellykket vårfest

Det var fornøyde gjester som takket for seg etter at helse- og sosialfagklassen nylig arrangerte vårfest for godt voksne.