Kristiansund VGS > Foresatte > Pålogging for foresatte på SkoleArena

Pålogging for foresatte på SkoleArena

Paalogging-for-foresatte-paa-skolearena_folderbanner

SkoleArena er et dokumentasjonssted for elevenes fravær og vurderinger i fag. Foresatte til elever under 18 år kan få tilgang til SkoleArena.

Dette er en del av fokuset skolen har på tett samarbeid mellom skole og hjem. For å få tilgang til SkoleArena må foresatte registrere seg på https://www.skolearena.no. Kontaktlæreren vil deretter godta søknaden og foresatte får tilsendt passord på e-post.

I høyremargen ligger en enkel veiledning som beskriver hvordan du skal logge deg på. Mer informasjon om hvordan foresatte registrerer seg ligger også her

Som foresatt kan du også bruke SkoleArena til å legge inn fraværsmelding på vegne av eleven. Du kan også sjekke denne opplæringsvideoen for å lære mer om hvordan du kan legge inn en fraværsmelding på vegne av eleven.

Ta kontakt med kontaktlærer om du trenger veiledning eller har mistet passord/brukernavn.

Mone Lund Grønseth Mone Lund Grønseth
Assisterende rektor