Kristiansund VGS > Elevtjenester

Elevtjenester

Velkommen som elev ved skolen!

Skolestart: mandag 21. august kl. 10.00 i Braatthallen

Alle elever ved Kristiansund videregående skole fyller ut et elevdataskjema og leverer til kontaktlærer første skoledag. Elevdataskjema finner du til høyre i skjermbildet.

Til høyre finner du også  informasjon om PC-ordningen.

Du vil motta en sms i løpet av uke 28 med beskjed om å logge deg inn på "skolestart.mrfylke.no". Etter at du har takket ja til skoleplass kan du legge inn bestilling på PC. Det vil være mulig å bestille pc/pc-stipend frem til 27. august (uke 34). Du kan også bestille skoleskyss i det samme bestillingsskjemaet. I tillegg er det viktig informasjon å finne på fylkeskommunens nettsider her.

Elever som skal begynne ved Design og håndverk, Medier og kommunikasjon og Kunst, design og arkitektur får tilbud om leieordning for Mac. Dette er en gunstig ordning der også programvare leies ut sammen med maskinen, og vil erstatte PC-ordning for disse elevene. Nærmere informasjon om dette vil bli gitt ved skolestart.

Under reglement finner du oversikt over reglementer for skolen. Vi gjør særlig oppmerksom på Ordens- og fraværsreglementet  og IKT-reglementet.

Vi har et nytt tilbud til elever som har kort botid i Norge. Du kan lese mer om innføringsklassen her.

Spørsmål kan rettes til skolen eller til kontaktlærer ved skolestart.

Velkomstbrev 2017
PDF-dokument - 92,30 kB