Naturbruk

Til elever og foresatte på VG1 Naturbruk ved Kristiansund videregående skole

Vi ønsker å gratulere med studieplass i Naturbruk-klassen, og i den forbindelse er det viktig at dere leser denne informasjonen.

Litt om oppstarten av skoleåret: Dere vil allerede i uke 35 delta på et grunnleggende sikkerhetskurs, videre vil dere også gjennomføre båtførerbeviset i skoletiden. Når det gjelder sikkerhetskurset vil deler av dette foregå på skolen og siste del i Ålesund, med følge av lærer; overnatting og transport er ordnet av skolen.

Deler av undervisningen vil bli på Averøya, nærmere bestemt på MOWI sitt anlegg på Ekkilsøya. Oppmøteplass er på skolens område og videre transport til anlegget blir med egen buss.

Det vil også bli en turdag i uka, med forbehold om vær og vind.

Utstyrsliste Naturbruk VG1 (og VG2 Akvakultur):

Alle fag

VG1 Naturbruk

Utstyrsstipend: 4412,-

VG2 AKVA

Utstyrsstipend: 4412,-

Viktig info om innkjøp av utstyr  Elevene vil få en veiledning på innkjøp av utstyr av faglærerne en av de første dagene.
Datamaskin
Hengelåser  Til bokskap, garderobe   Til bokskap og garderobe
Fellesfag:
Norsk, kull 19/20
Norsk, kull 20/21
Engelsk, kull 20/21
Engelsk, kull 19/20
Matematikk   Kalkulator
Naturfag
Kroppsøving  Treningstøy, joggesko    Treningstøy, joggesko
Samfunnsfag

Programfag:

Naturbasert næringsaktivitet

Liggeunderlag, vinter-sovepose, fjellsko, vind-/vanntett bukse og jakke, tykt ullundertøy, tykke ullsokker, tykk ullgenser/ fleece-genser, lue, votter, noe å spise/drikke fra og med, sekk som rommer dette utstyret, ski/staver/sko, hodelykt

NB: Husk å kjøpe tykt mellomlagstøy, vi er mye ute hele året.

Naturbasert produksjon og tjenesteyting

Vanntett termodress, Towa 670 hansker, hansker phulax winter, vernebriller og hørselvern kategori 3

Innerhanske, arbeidshansker til verkstedarbeid

Akvakultur

Elevene må vurdere og evt. oppgradere seg på varme klær ut ifra utstyrslisten på VG1.

Renate  Gustad Renate Gustad
Fagleder