Kristiansund VGS > Elever > Nytt skoleår > Medier og kommunikasjon

Medier og kommunikasjon

Velkommen til deg som skal starte på Medier og kommunikasjon!

Til deg som skal starte på VG1:

Medier og kommunikasjon er et treårig studieforberedende løp. Vi holder til i Bygg 3, i tredje etasje.

Utstyr som trengs innenfor dette programområdet er en ekstern harddisk for back-up. I tillegg er det lurt å skaffe seg en datamus, en hengelås til skap, og en perm til skolearbeidet. Kontaktlæreren din vil gi deg mer informasjon i løpet av den første skoleuken.

Lånekassen tilbyr utstyrsstipend for elever ved vg1 medier og kommunikasjon. Hvor mye du får utbetalt i utstyrsstipend finner du på lånekassen sine sider.

Les mer om utstyrsstipend her: https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/utdanning-i-norge/vg/Sa-mye-kan-du-fa/Utstyrsstipend/

Til deg som skal starte på VG2 eller VG3:

Til høyre i margen finner du oversikt over programfag til valg. Du vil måtte velge ett programfag til valg i løpet av første skoledag.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Camilla Gaupseth

Camilla Gaupseth Camilla Gaupseth