Kristiansund VGS > Elever > Nytt skoleår > Kunst, design og arkitektur

Kunst, design og arkitektur

Kunst- design og arkitektur

Velkommen til deg som skal starte på Kunst, design og arkitektur!

VG1 - Her kommer en liten orientering:

Kunst, design og arkitektur er et treårig studieforberedende løp. Vi holder til i Bygg 3.

Skolen har allerede bestilt en utstyrspakke som du trenger for å delta i undervisning. Denne må du betale så snart som mulig etter skoleoppstart. Du kan betale med VIPPS eller med bankkort i skolens resepsjon. Utstyrspakken leveres ikke ut før den er betalt. Kontaktlæreren din vil gi deg mer informasjon om dette første skoledag.

Lånekassen tilbyr utstyrsstipend for elever ved vg1 kunst, design og arkitektur. Hvor mye du får utbetalt i utstyrsstipend avhenger av hvilket programområde du går på.

Les mer om utstyrsstipend her: https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/utdanning-i-norge/vg/Sa-mye-kan-du-fa/Utstyrsstipend/

VG2 – Til deg som skal starte vg2 eller vg3:

Til høyre i margen finner du oversikt over programfag til valg. Du vil måtte velge ett programfag til valg i løpet av første skoledag.

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Camilla Gaupseth

Camilla Gaupseth Camilla Gaupseth