Kristiansund VGS > Elever > Nytt skoleår > Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign

Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign

Frisør

Velkommen til deg som skal starte på Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign!

Her kommer en liten orientering:

Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign er et nytt programområde fra skoleåret 2020-2021. Dette er et yrkesfaglig løp, og du som er tatt inn som elev hos oss har da mulighet til å søke videre VG2-løp innen blomsterfaget, frisør, interiør- og utstillingsdesign eller maskør- og parykkmakerfaget.

Kristiansund videregående skole tilbyr programområdet VG2 Frisør.

Vi holder til i Bygg 3 hvor vi har blant annet frisørsalong, interiørrom, treverksted og andre gode undervisningsrom. I løpet av de første dagene vil du motta en utstyrsliste fra kontaktlærer med utstyr du trenger for å delta i undervisningen. Lånekassen tilbyr utstyrsstipend for elever ved VG1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign. Hvor mye du får utbetalt i utstyrsstipend avhenger av hvilket programområde du går på.

Les mer om utstyrsstipend her: https://lanekassen.no/nb-NO/Stipend-og-lan/utdanning-i-norge/vg/Sa-mye-kan-du-fa/Utstyrsstipend/

Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe.

Camilla Gaupseth

Camilla Gaupseth Camilla Gaupseth