Hopp til innhold Hopp til hovedmeny

Kristiansund VGS > Elever > Hospitering

Hospitering

Velkommen til hospitering på Kristiansund videregående skole i uke 46 og 47!

Kjøretøy
Helse- og oppvekstfag
Bygg- og anlegg
Kunst- design og arkitektur
Restaurant- og matfag
Elektrofag

Elever i 10. klasse er hjertelig velkommen til Kristiansund videregående skole i uke 46 og 47. Elevene velger hvilke to utdanningsprogram de vil besøke gjennom YOU-portalen. Har dere spørsmål om dette, kontakt rådgiveren ved din skole.

I uke 46 og 47 får dere bedre innsikt i innholdet i utdanningsprogrammene og livet ved Kristiansund videregående skole. 

Vi tilbyr følgende yrkesfaglige utdanningsprogrammer: Bygg- og anleggsteknikk, Elektrofag, Frisør, blomster og interiørdesign, Helse- og oppvekstfag, Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Naturbruk, Restaurant- og matfag, Salg, service og reiseliv, Teknikk og industriell produksjon. 

Vi tilbyr følgende studieforberedende program: Kunst, design og arkitektur, Medier og kommunikasjon og YSK: Yrkestekniske og studiespesialiserende fag (TAF).

Du trenger ikke å ha med spesielt utstyr til skolen, men et par gode sko kan være kjekt å ha på seg. Er det krav til arbeidsantrekk, vil du få låne det av skolen. 

Vi starter på mandager kl. 10.00, resten av uken starter vi kl. 08.40. Du møter opp i aulaen i Bygg 3. Der vil dere bli delt inn i grupper etter ønsket utdanningsprogram.

Vi har kantine i Braatthallen og tilbyr gratis frokost der alle dager, unntatt mandag. Frokosten varer fra kl. 08.00 til kl. 08.30. Du kan kjøpe lunsj der, men ta gjerne med matpakke. 

Kontaktpersonar

Nils B. Stølen
Avdelingsleder for Elevtjenesten
71 28 40 84 / Mob. 952 67 094
Send e-post

Dokument

Kontaktpersoner ved KVS - 2019
PDF-dokument - 460,24 kB
Oppmøteplan 2019
PDF-dokument - 480,91 kB