Helsesøster

Vår helsesøster heter Marit Krane. Hun har kontor i bygg 14 (den nye brakka).

Trefftid helsesøster

Mandag 8-15

Tirsdag  8-15

Onsdag 8-15

Elever og ansatte kan også ta kontakt med meg på telefon 95448093 eller på e-post marit.krane@kristiansund.kommune.no

Målsettingen med skolehelsetjenesten i den videregående skolen er å tilby en tjeneste som skal bidra til bedre helse for ungdom i en viktig fase i livet. Skolehelsetjenesten er et lavterskeltilbud, dvs. at det ikke skal være vanskelig å ta kontakt med helsesøster.

For at du som elev skal få den hjelpen du trenger og har krav på, samarbeider helsesøster med skolen og andre instanser. Det skjer selvfølgelig i samråd med deg. Helsesøster henviser til annen hjelpeinstans hvis det er nødvendig og ønskelig.

Du kan snakke med helsesøster om:

•  Seksualitet
  •  Prevensjon
  •  Seksuelt overførbare sykdommer
  •  Graviditet
  •  Abort
  •  Spiseproblemer
  •  Rusproblemer
  •  Vanskelig livssituasjon; ensomhet, depresjon, forhold til familie, skole, venner, kjæreste osv.
  •  Andre ting du måtte ha behov for å snakke om

Helsesøster har taushetsplikt.

Stikk innom når du trenger noen å snakke med!

Tlf. 95 44 80 93

Velkommen!