Kristiansund VGS > Elever > Elevmedvirkning > Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, kommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Elevundersøkelsen er obligatorisk for elevene på Vg1, men alle elever på våre videregående skoler skal få tilbud om å svare på Elevundersøkelsen.

Elevene svarer på undersøkelsen sammen med klassen sin. Kontaktlæreren har brukernavn som skal benyttes.

Dere finner informasjon til elever på denne siden. Dere finner også informasjonsskriv til foresatte.

Vi anbefaler å lese om temaene i Elevundersøkelsen.

Når elevene svarer på spørsmålene, skriver de ikke inn navnet sitt. Verken skolen, kommunen eller staten kan se hva elevene har svart. Utdanningsdirektoratet har ansvaret for at svarene elevene gir blir lagret og brukt på riktig måte.

Elevundersøkelsen er tilgjengelig på følgende språk: norsk (bokmål og nynorsk), nordsamisk, engelsk, arabisk, tigrinja og dari. Informasjonsskriv til elever og foresatte finnes på de forskjellige språkene under snarveier.

Rigmor Gujord Rigmor Gujord
Eksamens- og dokumentasjonsleder